ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/12/17

Σκάνδαλο ΟΣΕ: Στο μικροσκόπιο τραπεζικοί λογαριασμοί στο εξωτερικό για το «μαύρο» χρήμα

Τραπεζικούς λογαριασμούς σε Βουλγαρία και Κύπρο φαίνεται να είχαν κάποιοι από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ που συνελήφθησαν από την οικονομική αστυνομία για το μεγάλο σκάνδαλο εκποίησης υλικού του Οργανισμού.
Σε αυτούς τους λογαριασμούς θα ψάξουν τώρα οι Αρχές για να βρουν το «μαύρο» χρήμα και τις μίζες που έπαιρναν από το κύκλωμα των Ρομά.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν ταινίες από δεσμίδες βουλγαρικής τράπεζας ενώ ο κοριός της ΕΛΑΣ τους έχει καταγράψει να κάνουν συνεννοήσεις για ταξίδια και καταθέσεις στις δυο αυτές χώρες.



Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 10 υπάλληλοι του ΟΣΕ ενώ 8 συνελήφθησαν και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ.



Η συμμορία είχε δράσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Βόλο. Τα μέλη της έστηναν πλειστηριασμούς, ενώ στην ουσία έπαιρναν μίζα από 40.000 έως 100.000 ευρώ για να δώσουν απευθείας σε επιχειρηματίες Ρομά τόνους σκραπ.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου