ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/1/18

Ξεκίνησε η "χρηματοδοτούμενη" εκπομπή Survivor που θα ναρκώσει όλους τους Έλληνες

Πάρτε το χαμπάρι. Αυτοί είμαστε, αυτοί είσαστε. Είμαι σίγουρος, πως αυτό το άρθρο, εσύ, ναι ΕΣΥ, το διάβασες βιαστικά και αφού πρώτα πήγες για κατούρημα, στο...

δεύτερο διάλειμμα του σαρβάιβορ. (ελπίζω να τράβηξες καζανάκι και να έπλυνες τα χέρια σου)

Η καθήλωση, ο υπνωτισμός, η αδράνεια και η προβατοποίηση, ξεκίνησε και για το 2018 και το Μαξίμου με όλο το επιτελείο του τρίβει τα χέρια του. Για να ενισχύσει την καθήλωσή σου, θα βγει ο Τσίπρας σε κανα μήνα να πει "βλέπω και εγώ σαρβάιβορ, με χαλαρώνει...".

Πρόβατο... εεεεε.... αναγνώστη, ΞΥΠΝΑ γαμώ το στανιό μου. Σου έχουν πάρει και το τελευταίο σώβρακο και σου έχουν χώσει ένα αγγούρι στον πισινό, που δεν λέει να βγει τόσα χρόνια, ανακάλυψαν οι "πρώτη φορά αριστερά" και την χρυσή συνταγή για να σε βάλουν στο μουντ να νιώθεις μαχητής όπως οι σαρβάιβορς και εσύ αύριο το πρωί θα μιλάς για το πρώτο δίωρο στη δουλειά σου (αν έχεις) για τον κώλο της Φαρμάκη και τους κοιλιακούς του Παρθένη.

Ξύπνα όσο είναι νωρίς και δες πιο κάτω τι έκαναν τα κανάλια σήμερα το μεσημέρι που βρωντοφώναζαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες για την εθνική μας υπερηφάνεια και τα δικαιώματά μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου