ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/2/18

Στα κρυφά, με άκρα μυστικότητα αργά τη νύχτα κατέβηκαν οι πινακίδες "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" από την εταιρία "ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ" πριν λίγους μήνες από τα τούνελ της Κατερίνης - ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Στα κρυφά, με άκρα μυστικότητα αργά τη νύχτα κατέβηκαν οι πινακίδες "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" από την εταιρία "ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ" πριν λίγους μήνες από τα τούνελ της Κατερίνης με το πρόσχημα ότι δήθεν γίνονταν εργασίες εκείνη την ώρα και μάλιστα είχε κλείσει η πρόσβαση στα τούνελ για κάποια ώρα και τα οχήματα εκτρέπονταν από δίπλα.
Αυτό έγινε για να μην βλέπουν οι διερχόμενοι οδηγοί το κατέβασμα των πινακίδων και υπάρξουν αντιδράσεις. Η διαταγή είχε έρθει από τα κεντρικά των Αθηνών.
Αν δεν έβγαζε η ΛΕΥΤΕΡΙΑ το θέμα στην δημοσιότητα, δεν θα το μάθαινε ο κόσμος, γιατί οι Κατερινιώτες, όταν πηγαίνουν προς Θεσσαλονίκη ή προς Λάρισα, δεν περνούν από τα τούνελ για να το παρατηρήσουν. Και έτσι αυτοί που αποκαθήλωσαν τις πινακίδες ήλπιζαν ότι θα περάσει ο καιρός και ο κόσμος θα ξεχάσει ότι υπήρχαν πινακίδες στις σήραγγες με τα ονόματα "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" και "ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΣ". Όταν το αποκαλύψατε στον κόσμο, τότε αναγκάστηκαν να πουν τις αστείες δικαιολογίες περί "νέων προδιαγραφών" και ότι τάχα θα τις επαναφέρουν και θα τις βάλουν δίπλα μέσα στους τοίχους. Ψέμματα όλα.
Ας έχουμε τώρα το νου μας μην κατεβάσουν και την πινακίδα που γράφει "ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και βρίσκεται στην εθνική οδό στον Πλαταμώνα στα σύνορα με την Θεσσαλία.

 ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ!

Δ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου