ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/2/18

ΛΑΡΙΣΑ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Πυκνό χιόνι τη Δευτέρα στο νομό Λάρισας! Αναλυτική πρόγνωση

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ξεκινούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο νομό Λάρισας – Που θα χιονίσει ως και 40 πόντους!


Η νεότερη πρόγνωση βράδυ Κυριακής του ερασιτέχνη μετεωρολόγου Δημήτρη Τζιόλα για τα καιρικά φαινόμενα τη Δευτέρα στο νομό Λάρισας.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

«Βαθμιαια επιδεινωση θα παρουσιασει ο καιρος τις επομενες ωρες σε ολο το Νομο Λαρισας. Ισχυρες βροχες και στα θαλασσια καταιγιδες αναμενεται να εκδηλωθουν μεσα στη νυχτα, ενω στα ημιορεινα θα χιονιζει πυκνα.

Απο νωρις το πρωι τα χιονια θα κατεβουν και σε χαμηλα υψομετρα μεχρι τα 200μ κατα μεσο ορο απο τα Τεμπη και πανω και απο 300 και πανω στα Νοτιοτερα του Νομου.

Ολα τα τελευταια στοιχεια επιμενουν για παροδικη χιονοπτωση τις απογευματινες κυριως ωρες να κανει την εμφανιση της στη Λαρισα, χωρις ωστοσο δυναμικη για χιονοστρωση ή προβληματα.

Τεραστια υψη βροχοπτωσης αναμενονται στα παραθαλασσια του Κατω Ολυμπου, και του Δημου Αγιας. Οσοι κινηθειτε στη Βορεια Ελλαδα εφοδιαστειτε με αλυσιδες γιατι οι χιονοπτωσεις θα ειναι ισχυρες.

Προσοχη συνισταται και στους κατοικους ολων των ημιορεινων περιοχων γιατι το χιονι που θα πεσει αναμενεται να ξεπερασει τα 30-40 εκατοστα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου