ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/3/18

Μια εικαστική έκθεση με «ιερό» σκοπό ξεκινάει αύριο στην Κατερίνη – Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε (βίντεο)

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης Πλαταμώνος σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου, την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και το Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας διοργανώνουν για πρώτη φορά τη φιλανθρωπική εικαστική έκθεση με τίτλο: « ἐφ' ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε» (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον 25:40). Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών Μουσών 2018.


Διάφοροι καλλιτέχνες της Πιερίας διαθέτουν τις δημιουργίες τους με στόχο να υποστηρίξουν τους σκοπούς του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος». Τα έργα, που θα εκτεθούν, θα διατεθούν σε τιμές, πολύ χαμηλότερες της πραγματικής τους αξίας με στόχο να πουληθούν όλα.

Δείτε το βίντεο:



Θυμίζουμε ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα στην Αστική Σχολή Κατερίνης. Θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 1 Απριλίου.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Κυριακή 10:00-13:00 &18:00-21:00.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου