ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/4/18

Νέος κυκλικός κόμβος στο κέντρο της Λάρισας

Στην ανακούφιση του κυκλοφοριακού φόρτου σε μια από τις κεντρικότερες διασταυρώσεις της Λάρισας, θα συμβάλει η κατασκευή κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου και 28ης Οκτωβρίου στο ύψος της πλατείας Αγαμ. Μπλάνα (πλατεία Λαού).


Μια πολυσύχναστη συμβολή τεσσάρων κεντρικών οδών, που λειτουργούν ως είσοδοι και παράλληλα ως έξοδοι από το Κέντρο της Λάρισας σε μια περιοχή που θα επωμισθεί μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αφού ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, θέλει το επόμενο διάστημα την εκτέλεση έργων στις οδούς Μεγ. Αλεξάνδρου και Βενιζέλου, η ολοκλήρωση των οποίων θα αλλάξει την ισχύουσα κυκλοφοριακή ροή.

Το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου Λαρισαίων θα έχει στη διάθεσή του τη μελέτη του κόμβου της Νικηταρά και το έργο θα τεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.

Με τον κυκλικό κόμβο να αντικαθιστά τη σημερινή ισόπεδη διασταύρωση με τις διαβάσεις των πεζών να «απομακρύνονται» από τους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται σήμερα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου