ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/5/18

Σοκαρισμένη η Σπάρτη – Κρεοπώλης βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο ψυγείο και δίπλα του σημείωμα: «Μάνα συγχώρα με δεν…»

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί  στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης, το πρωί της Πέμτης βρέθηκε κρεμασμένος 55χρονος κρεοπώλης, εντός του ψυγείου της επιχείρησης που βρίσκεται δίπλα στη λαχαναγορά Σπάρτης.


Ο εν λόγω άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες.
Φιλικό του πρόσωπο ξεκίνησε τις διαδικασίες αναζήτησής του, με αποτέλεσμα στο σημείο να κληθεί κλειδαράς, ο οποίος μαζί με την Αστυνομία, ξημερώματα Πέμπτης, μπήκε στον τόπο του συμβάντος και αντίκρυσε την τραγική εικόνα.

Επιπλέον, οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν ένα σημείωμα, στο οποίο πιθανότατα εξηγούνται οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονεννοημένο διάβημα.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ο 55χρονος κρεοπώλης είχε ανοιχτεί οικονομικά με το μαγαζί και χρωστούσε αρκετά χρήματα. Οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί. Τον έπνιξαν τα χρέη. Ένα ακόμη θύμα των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης που περνάει τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας. Στο σημείωμα φέρεται να έγραψε τα εξής: «Μάνα συγχώρα με δεν άντεχα άλλο την πίεση. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να με καταλάβεις και να με συγχωρέσεις αλλά δεν άντεξα άλλο τα χρέη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου