ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/5/18

Κι όμως…κάνουν και οι Λαρισαίοι το μποτέ τους! – Αποτρίχωση, λιποαναρρόφηση και πεντικιούρ για… αρσενικά!

Η εποχή που η περιποίηση του προσώπου και του σώματος ήταν μόνο θέμα αισθητικής και αποκλειστικό προνόμιο του γυναικείου φύλου έχει περάσει πλέον στο παρελθόν.
Σήμερα ο άντρας καλείται κυρίως για κοινωνικούς και επαγγελματικούς λόγους να περιποιείται πολύ περισσότερο τον εαυτό του, σε αυτό φυσικά  έχουν συμβάλει και τα δημόσια πρόσωπα τα οποία αποτελούν και  παγκόσμια πρότυπα.

“Μπορεί το ποσοστό των ανδρών στη Λάρισα που επισκέπτονται τους χώρους περιποίησης να είναι 5-10% σε σχέση με αυτό των γυναικών, ωστόσο δεν υπάρχει διαχωρισμός, ότι κάνει μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση το κάνει και ο άντρας” εξηγεί ο ιδιοκτήτης του κέντρου αισθητικής “Estetico” κ. Θάνος Γούλας.



Στη συνέχεια επισημαίνει πως: “Τα τελευταία χρόνια οι άντρες επισκέπτονται με μεγαλύτερη ευκολία τον χώρο μας και σε αυτό έχει συμβάλει ασφαλώς η ενημέρωση. Είναι πιο εξοικειωμένοι και ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στο να κάνεις κάτι αισθητικά”.

Οι άντρες επισκεπτόμενοι τα κέντρα ομορφιάς, πραγματοποιούν καλλυντικές θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου τους αλλά και θεραπείες για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στο σώμα. Κάνουν αποτριχώσεις με αποτριχωτικό κερί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι όταν αντιμετωπίζουν πιο έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας αναζητούν ένα μόνιμο αποτέλεσμα και επιλέγουν την λύση του λέιζερ.


Από τις συνήθειες αυτές, εννοείται, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και ο καλλωπισμός των άκρων.

“Οι άντρες είναι καλύτεροι πληρωτές από τις γυναίκες… όσα τους πεις τόσα θα σου δώσουν” τονίζει η κ. Μάρα Κουτσώνα ιδιοκτήτρια του “Glitter by Mara”.



Φυσικά ο  λόγος που οι άντρες επισκέπτονται ένα χώρο για την περιποίηση των άκρων τους είναι κυρίως λειτουργικός και όχι τόσο για το αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει στη συνέχεια η κ. Μάρα Κουτσώνα «Δεν έρχονται όλοι οι άντρες με την ίδια ευκολία. Κάποιοι έρχονται και νιώθουν πολύ άνετα, άλλοι έρχονται αργά για να μην τους παρεξηγήσουν και κάποιο άλλοι έρχονται με τις γυναίκες τους».



Η ίδια προκειμένου να τους κάνει να αισθάνονται άνετα στον χώρο, δίνει την δυνατότητα να «κλείσουν» την καμπίνα μόνοι τους η με το ταίρι τους!

Σ.Σ. . Είναι πάντα κάτι πολύ ευχάριστο να περιποιείται ένας άνδρας τον εαυτό του και να τον νοιάζει να αρέσει στους γύρω του. Ότι σας κάνει να νιώθετε όμορφα έχει αντίκτυπο και στους γύρω σας… εντούτοις προσοχή στις υπερβολές!

Σιμόνα Ιόβτσεβα

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου