ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/6/18

Άγριο ξύλο και τραυματισμοί μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών εφήβων στους Νέους Πόρους! Τι γράφουν Σκοπιανά ΜΜΕ…

Σκοπιανά ΜΜΕ: Αγριο ξύλο, με τραυματίες, ανάμεσα σε «Μακεδόνες» και Ελληνες εφήβους για το όνομα


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στους Νέους Πόρους Πιερίας μεταξύ Σκοπιανών και Ελλήνων εφήβων «για το όνομα της Μακεδονίας», όπως αναφέρουν ΜΜΕ της ΠΓΔΜ.

(φωτο αρχείου- Νέοι Πόροι)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καβγάς έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκδρομής στην περιοχή ενός καμπ χάντμπολ που διατηρεί στα Σκόπια η παλαίμαχη Σέρβα παίκτρια Αντριάνα Μπούντιμιρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια Ελληνίδα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ρώτησε εφήβους 17-18 ετών από τα Σκόπια από πού προέρχονται. Όταν οι νεαροί απάντησαν «από τη Μακεδονία», εκείνη άρχισε να λογομαχεί μαζί τους για το όνομα και λίγο μετά φώναξε μια παρέα Ελλήνων εφήβων.

Οι δύο ομάδες άρχισαν να τσακώνονται και τελικά ο καβγάς φούντωσε, με αποτέλεσμα οι έφηβοι από Σκόπια και Ελλάδα να έρθουν στα χέρια. Όπως αναφέρουν τα σκοπιανά ΜΜΕ, «ο καβγάς ήταν άγριος και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά άτομα».

Κατά τις ίδιες πηγές, το ξύλο ανάμεσα στις δύο ομάδες εφήβων έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας, που κατέφθασε στο σημείο έπειτα από ειδοποίηση που έλαβε από αυτόπτη μάρτυρα του καβγά.

Μάλιστα, κάποιοι έφηβοι από τα Σκόπια όταν γύρισαν στην πατρίδα τους «κατέληξαν στο νοσοκομείο, με αρκετά σοβαρά τραύματα», όπως αναφέρεται.

«Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την παλαίμαχη παίκτρια χάντμπολ Αντριάνα Μπούντιμιρ, που ηγείται του καμπ, αλλά δεν απάντησε στις κλήσεις μας. Λίγο μετά, δε, έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο», καταλήγει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα με τίτλο: «Μακεδόνες και Έλληνες έφηβοι ήρθαν στα χέρια, στην Ελλάδα, για το όνομά τους»

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου