ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/7/18

Ο Γολγοθάς που περνάμε με αυτή την εταιρία τηλεπικοινωνιών - Μας χρεώνουν 120€ γιατί..." - Καταγγελία Αναγνώστη

Με αυτο το κειμενο θα ηθελα να σας εκφρασω τον ασυλληπτο γολγοθα που...

ζουμε εξαιτιας της cyta.


Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη:

Πριν απο 4-5 χρονια ειχαμε συνδεση σταθερης τηλεφωνιας και παροχης διαδικτυου με την εν λογω εταιρεια. Το παγιο της συνδεσης ανερχοταν στα 21-24€. Ο λογαριασμος του πρωτου μηνα συνδεσης ηρθε 157.99€ χωρις να χρησιμοποιησουμε τις υπηρσιες καθολου μιας και απουσιαζαμε αλλα προβηκαμε σε αμεση τακτοποιηση του λογαριασμου 1 μηνα αργοτερα ερχεται και αλλος λογαριασμος στα 204€τελος παντων για να μην γινομαι κουραστικος ποτε οσο ειμασταν εγγεγραμενοι σε αυτη την εταιρεια ο λογαριασμος δεν ηρθε στο ποσο που αρχικα ειχαμε συμφωνησει.

Ετσι λοιπον μετα την παροδο του διαστηματος δεσμευσης στην εταιρεια (12-μηνο συμβολαιο) αποφασισαμε να μεταφερουμε τον ηδη υπαρχων αριθμο μας ο οποιος προηρθε απο τη cyta στο δικτυο της wind.

Τι το θελαμε? βρηκαμε τον μπελα μας καθημερινως μας καλουσαν απο τα κεντρικα γραφεια της εταιρειας για να τους επιστρεψουμε το router το οποιο παρεμπιπτοντως το αγορασαμε ξεχωριστα. Η επιστροφη του ρουτερ εγινε αλλα πληρωσαμε και ενα πεναλτι αποσυνδεσης στα 81,05€.5

Ετη αργοτερα θυμηθηκαν οτι (δηθεν)τους οφειλουμε τελος αποσυνδεσης 121.85€ οποιος αποφασισει να συνεγαστει με την εταιρεια αυτη θα πρεπει να σκεφτει πολυ καλα τι παει να κανει.

Αναγνώστης tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου