ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/9/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Σύγκρουση Δημάρχου με Αχ. Κίτσα: Ζήτησε συγνώμη- Κίτσας: Η αχαριστία σε όλο το μεγαλείο της

Μια πρωτοφανής κόντρα και σύγκρουση φαίνεται να ξέσπασε μετά την έκδοση του "Αναγνώστη.....
Ελασσόνας στις 5 Σεπτεμβρίου, αφού στην στήλη "Του Αχιλλέως το...
Ανάγνωσμα" ο Αχιλλέας Κίτσας ανέφερε πως:...""Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι" μαζί με "παρατρεχάμενους" επισκέπτονται τα πανηγύρια της επαρχίας και επειδή είναι μουχτοι, οι άλλοι πρέπει να βάλουνε το χέρι στην τσέπη"...

Αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον Δήμο Ελασσόνας που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Από το Γραφείου Τύπου του Δήμου Ελασσόνας

Απάντηση σε σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Αναγνώστης" στο φύλλος της 5ης Σεπτεμβρίου

"Κε Διευθυντά,

Με κατάπληξη διαβάσαμε το σχόλιο της εφημερίδα σας, το οποίο σημειώνει πως "Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι" μαζί με "παρατρεχάμενους" επισκέπτονται τα πανηγύρια της επαρχίας και όπως γράφεται "είναι μουχτοι, οι άλλοι πρέπει να βάλουνε το χέρι στην τσέπη".

Επειδή στον τόπο αυτό όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά και ο καθένας κουβαλάει τη προσωπική του ιστορία, θα σας παρακαλούσαμε ή να γίνετε πιο ξεκάθαροι σε αυτό που εννοείτε, γράφοντας δηλαδή αναλυτικά ονόματα και διευθύνσεις ή να ζητήσετε συγνώμη για τους απαράδεκτους υπαινιγμούς.

Παρακαλούμε τόσο για την δημοσίευση της απάντησής μας, στο φύλλο της εφημερίδα σας όσο και για τις διευκρινίσεις σας".

 ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και με τελικό αποδέκτη τον ίδιο τον Δήμαρχο Νίκο Ευαγγέλου, εξέδωσε η στήλη "του Αχιλλέως του Ανάγνωσμα" και ο Αχιλλέας Κίτσας, αφού "φωτογράφησε" τον...πρώην εκδότη του "Αναγνώστη" (μαζί ξεκίνησαν και ίδρυσαν την εν λόγω εφημερίδα οι κ.κ.Ευαγγέλου και Κίτσας) για την συγνώμη που του ζητήθηκε να αποδώσει εγγράφως, λέγοντας:

Κύριοι του Δήμου Ελασσόνας και κύριε του Γραφείου Τύπου, που τυγχάνει να είσαι και έμπειρος έγκριτος δημοσιογράφος, λυπάμαι πολύ που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το πρόσωπο που εμφανίζεται ως γραφών σε σχόλια-κουτσομπολιά-χιούμορ κλπ του "Αχιλλέως το Ανάγνωσμα" με ότι ακούγεται και λέγεται...

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που σε υπόδειξαν για να γράψεις το δελτίο τύπου δεν σηκώνουν "μύγα στο σπαθί τους" και νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο χωρίς να γνωρίζουν άλλοτε από χιούμορ και άλλοτε από κουτσομπολιά, που ακούγονται και λέγονται πίσω από την πλάτη τους. Καταγράφονται στη στήλη που γεννήθηκε και κάποτε ο δήμαρχός μας, την έψαχνε ως εκδότης του "Αναγνωστη" να την προβάλλει. Αλλά σήμερα από άλλο "πόστο"...του ξινίζουν τα γραφόμενα.

Φαίνεται ότι οι βουλευτές, οι περιφερειάρχες, οι αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι καθώς και οι παρατρεχάμενοί τους από όλη την Επικράτεια, που μερικοί από αυτούς διαβάζουν τον "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ"-το συγκεκριμένο σχόλιο απευθύνεται γενικά και αόριστα χωρίς να "ονοματίζει"-γνωρίζουν από συγκεκριμένα ανάλογα σχόλια και δεν πειράχτηκαν.

Εσείς γιατί με τέτοιο ύφος ζητάτε τη συγνώμη μου και...να είμαι ξεκάθαρος με ονόματα και διευθύνσεις; Μήπως θέλετε και ... τα τηλέφωνά τους; Ή μήπως έχετε τη "μύγα και μυγιάζεστε" και επαναλαμβάνω όπως δεν δέχεστε και "μύγα στο σπαθί σας".

"Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ".

ΦΙΛΙΚΑ
"ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ"

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου