ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/12/18

Πιο ξεφτιλισμένος πρωθυπουργό δεν έχει δει η χώρα ! Τον έφτυναν στην συγκέντρωση και αυτός το περνούσε για ψιλόβροχο

Σε ένα τεράστιο  Αλεξάνδρειο Μέλαθρο – Παλε Ντε Σπορ άδειο από κόσμο με μερικούς νοματαίους κομματικούς τύπους του ΣΥΡΙΖΑ που κάθονται....
στις μπροστινές θέσεις, καμιά 200αριά οι μισοί εκ των οποίων είναι της κρατικής ασφάλειας, προσπαθούν να χειροκροτήσουν μέσα στην απόλυτη κατακραυγή και αποδοκιμασία του !

Ο ίδιος ο ελεεινός πρωθυπουργός αντί να αντιληφθεί την απόλυτη αποτυχία του με την ανύπαρκτη στήριξη από κόσμο, παρά τα δεκάδες πούλμαν που μίσθωσαν για να φέρουν κομματικά όργανα απ’ όλη την Ελλάδα, και όπως φαίνεται τα περισσότερα ήρθαν μισοάδεια διότι αρνήθηκαν μέχρι και κομματικοί να παραβρεθούν σε μια προεκλογική ομιλία παρωδία του πρωθυπουργού, και κάποιοι εκ των οποίων εκμεταλλεύτηκαν το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για λόγους αναψυχής, και μόλις έφτασαν στην πόλη αντί να πάνε στο πρωθυπουργό πήγαν να απολαύσουν την πόλη.

Όλος ο υπόλοιπος κόσμος, αρκετοί εκ των οποίων ήταν εκείνοι που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ αναζητώντας μια ελπίδα ήταν παρόντες μόνον και μόνον να τον χλευάσουν όπως φαίνεται και στο βίντεο, διότι απλοί πολίτες πίστεψαν στις προεκλογικές δεσμεύσεις εξαπάτησης και μετά από 5ετή αφαίμαξη 2010 – 2015 αναζητούσαν μια διέξοδο από την ανυπόφορη καταστροφή της χώρας.
Αυτό το ελεεινό τσουτσέκι αφού πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης του ΛΑΟΥ το 2015 μέχρι σήμερα εφαρμόζει ακριβώς τα αντίθετα με αυτά που είχε δεσμευθεί.

Έτσι αρκετοί αποφάσισαν να εισέλθουν στην αίθουσα για να τον ξεφτιλίσουν με αποδοκιμασίες, διότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος, ένας πρωθυπουργός περικυκλωμένος από δεκάδες τύπους της κρατικής ασφάλειας με πολιτικά, που βοηθούσαν με την παρουσία τους να φανεί η ύπαρξη κόσμου, και χιλιάδες ΜΑΤ με κλούβες γύρο από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και σε όλη την πόλη έτοιμοι να παρέμβουν να κινδυνέψει από φτύσιμο ένας ελεεινός πρωθυπουργός, δεν άφηναν άλλα περιθώρια αντίδρασης.

Στην ομιλία του ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι στην αίθουσα υπάρχουν διαφωνούντες μαζί του, χωρίς να αν μπορεί να εξηγήσει ποιοι είναι οι πραγματικοί υποστηρικτές του ;
Μήπως οι πληρωμένοι κομματικοί μερικοί δεκάδες που σήκωναν τα χέρια τους για να το χειροκροτήσουν ;
Ποιοι άλλοι σε μια τεράστια αίθουσα άδεια από κόσμο και καθίσματα σκεπασμένα με μαύρα υφάσματα για να μην φαίνεται η άδεια αίθουσα στους τηλεοπτικούς δείκτες, λες και ήταν αίθουσα ενός γραφείου κηδειών !

Δείτε το παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου