ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/1/19

Επίθεση από τον Βαλάντη Θεοδώρου στον Γιώργο Νταντάμη: "Για το θέμα της Μακεδονίας

Υποψήφιοι σύμβουλοι με τον "ανεξάρτητο", σύμφωνα με την Αυγή, Συνδυασμό του Γιώργου Νταντάμη για τον Δήμο Κατερίνης, εθεάθησαν σήμερα στο Σύνταγμα.


Ήταν κάποιοι απο τους αρκετούς δεξιούς υποψήφιους που θα έχει στο ψηφοδέλτιο του, που παρουσιάζονταν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως εθνικά υπερήφανοι που διαδήλωναν για την Μακεδονία. Και καλά έκαναν δηλαδή, εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Για τα εθνικά θέματα δεν βάζω κανέναν πιο πάνω.

Μάλλον όμως αυτοί οι υποψήφιοι στα εθνικά θέματα φαίνεται ότι έχουν άλλη άποψη από τον επικεφαλής του Συνδυασμού που δεν έχει εκφρασθεί για το θέμα και αναφέρεται σε έναν "άχρωμο" πολυσυλλεκτικό συνδυασμό .

Βέβαια 86.000 συνδημότες μας θα επιθυμούσαν να γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις του επικεφαλής. Ταυτίζεται με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή με τους δημότες της Κατερίνης; Αν κληθεί να λάβει σαν μελλοντικός δήμαρχος μια απόφαση για αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα ποια θα είναι η εισήγησή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου