ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/2/19

Κλίμα χαράς, κεφιού και διασκέδασης στην κοπή πίτας τού Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης - 18300

Σε κλίμα χαράς, κεφιού και διασκέδασης πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας τού Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης, στην κατάμεστη, από ιδιοκτήτες και οδηγούς ΤΑΞΙ, ταβέρνα «Φαγοπότι», το βράδυ τού Σαββάτου 2.2.2019.


Την πίτα ευλόγησε και έκοψε, μαζί με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Γιώργο Παρθενίδη, ο Αιδεσιμότατος π. Σωκράτης Ξενίδης, Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, που είναι προστάτης των Μεταφορέων. Ο π. Σωκράτης μετά το κόψιμο της πίτας ευχήθηκε στα μέλη τού Συνεταιρισμού κάθε καλό στη ζωή τους, στις οικογένειές τους και στις δουλειές τους.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Γιώργος Παρθενίδης, ευχήθηκε σε όλους και σε όλες να έχουν καλή χρονιά, με υγεία και καλές δουλειές. Στους ιδιοκτήτες και στους οδηγούς ΤΑΞΙ ευχές απηύθυναν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα το έργο τού Συνεταιρισμού, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Τάκης Λεμονόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πιπίτσα Μακρίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Λιακόπουλος, ο Διευθυντής τού Τμήματος Μεταφορών Νίκος Σαμαράς, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Σάκης Μαυρίδης καθώς και ο πρόεδρος του Taxi Way Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Σταυρίδης.

Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης ευχαριστεί τη Διεύθυνση της ταβέρνας «Φαγοπότι» για την άψογη εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου