ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/3/19

Τώρα φοβούνται την ΟΡΓΗ του ΛΑΟΥ οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!-Ακυρώνουν ο ένας μετά τον άλλον την παρουσία στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου!

Αφού πρόδωσαν την Μακεδονίας αδιαφορώντας πλήρως για την επιθυμία του ελληνικού λαού, τώρα θα  υποστούν τις συνέπειες!

Οι παρουσίες των εθνομηδενιστών στις παρελάσεις ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

Συγκεκριμένα, οι επισκέψεις πρωτοκλασσάτων υπουργών υπό τον φόβο των έντονων αποδοκιμασιών που τους περιμένουν για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Μια συμφωνία που έχει δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων στον Ελληνισμό, καθώς έδωσα δικαιώματα στους Σκοπιανούς ή κλέφτες της Ελληνικής Ιστορίας να  διεκδικούν κομμάτια της Ιστορίας μας και να επιχειρούν να πείσουν τον πλανήτη με την βοήθεια πρόθυμων δυτικών ΜΜΕ ότι υπάρχει στην Ελλάδα εθνική «ψευδομακεδονική» μειονότητα!

Την προγραμματισμένη επίσκεψή της, αύριο, στην Τρίπολη για την επέτειο της 25 Μαρτίου ακύρωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, – λίγες ώρες μετά τον Νίκο Παππά στη Λάρισα – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μόλις λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση ότι ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς ακυρώνει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Λάρισα, επικαλούμενος οικογενειακός λόγους, η Κατερίνα Παπακώστα φέρεται με βάση την ανάρτηση του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου να έχει ακυρώσει και αυτή την αυριανή παρουσία της στην ομώνυμη πόλη της Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο facebook: «Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!»


Να σημειωθεί, όπως γράψαμε και στην mknews.eu, ότι  η αστυνομία προχώρησε στην απομάκρυνση εκατοντάδων πολιτών που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος για τη μαθητική παρέλαση επειδή φώναζαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου