ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/3/19

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Προανήγγειλε την κάθοδό του στις εκλογές ο Απόστολος Βάλλας

Προανήγγειλε την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Εκδότης-δημοσιογράφος της "Έκδοσης της Ελασσόνας" Απόστολος Βάλλας, αφού ο έμπειρος ρεπόρτερ που έδωσε επί δεκαετίες μάχη στα κοινά από διάφορα μέτωπα και ειδικά για το κομμάτι του Ολύμπου, πήρε την απόφαση σε ένα κομβικό σημείο στην....
ηλικία και την επαγγελματική του σταδιοδρομία να κατέβει στις εκλογές στον Δήμο Ελασσόνας.


Ήδη από το σημερινό φύλλο της Έκδοσης ο ίδιος με ένα κείμενο, πραγματικά ιστορικό αποτύπωμα για την πορεία του τόπου και της Ελασσόνας στο πρωτοσέλιδο φύλλο της εφημερίδας που εκδίδει άναψε το "πράσινο φως" για την κάθοδό του στις εκλογές.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας τόνισε: "Θα είμαι παρόν σε αυτές τις εκλογές, με μοναδικό στόχο την συμβολή στην αξιοποίηση ουσιαστικά του Ολύμπου, αφήνοντας παρακαταθήκη στα παιδιά μας, τις βάσεις για αυτό το παγκόσμιο μνημείο της Φύσης, που στην αιωνιότητα συνεχίζει να πορεύεται και να εμπνέει".

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε με ποιον συνδυασμό θα πορευτεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τις πληροφορίες να μιλάνε για έναν από τους δύο μεγάλους σε ποσοστό συμμετοχών υποψηφίων, συνδυασμούς. Κάτι που φυσικά αναμένεται να το ανακοινώσει μέσα από την "Έκδοση" όταν εκείνος το κρίνει.

Ο Απόστολος Βάλλας κατάγεται από τη Συκέα Ελασσόνας, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της φαρμακευτικής και εκδοτικής-δημοσιογραφίας, ήταν πρωτεργάτης στους αγώνες του ΚΚΕ στην Ιταλία στα φοιτητικά του χρόνια, κατέβηκε υποψήφιος πριν αρκετά χρόνια με τον συνδυασμό του κ. Μπίσμπα, έδωσε τεράστιες μάχες μέσω της δημοσιογραφίας και της κοινωνίας για το κομμάτι του Ολύμπου επί δεκαετίες, όντας γνώστης πλήρως για την κατάσταση στο μυθικό βουνό των Θεών, ήταν μέλος του κινήματος στην Ελασσόνα των Αγανακτισμένων, του δημοψηφίσματος για το "ΟΧΙ", μέλος της πρωτοβουλίας πολιτών για την διατήρηση αρχέγονων σπόρων και την διάσωση αυτών και βραβευμένος με το "Μετάλλιο του Εθελοντή", για την εθελοντική του προσφορά επί δεκαετίες στην κοινωνία, από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών ενώ έχει τιμηθεί για την προσφορά του στη δημοσιογραφία από συλλόγους και φορείς.

Η κάθοδος στις εκλογές αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα μέσα στο χώρο της κεντροδεξιάς αλλά και της κεντροαριστεράς, αφού η πολιτική του ιδεολογία αποτέλεσε για τον ίδιο, το βαρόμετρο στην δημοσιογραφική του πορεία.

Ως συνάδελφος και φίλος του Απόστολου, του εύχομαι "καλή επιτυχία" αφού όπως έχω δηλώσει και παλιότερα δημόσια ο Απόστολος είναι ο "πραγματικός δήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας" με την αντίληψη που είχε στα πράγματα για την τοπική αυτοδιοίκηση και τις ανάγκες του τόπου.

Απόστολε ότι καλύτερο!

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου