ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/3/19

"Εκκίνηση" - Κώστας Κουκοδήμος: Η διαβούλευση συνεχίζεται. Ο δήμος μας μπαίνει στην εποχή των νέων τεχνολογιών...

Η διαβούλευση συνεχίζεται. Δεκάδες δημότες στέλνουν καθημερινά τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ και τους ευχαριστούμε θερμά.
Στείλε την πρότασή σου   https://koukodimos.gr/protaseis/

Ο δήμος μας μπαίνει στην εποχή των νέων τεχνολογιών, έξυπνων εφαρμογών και ηλεκτρονικής εξυπηρέτηση του πολίτη, στα πρότυπα δήμων της Ελληνικής περιφέρειας που ήδη πρωτοπορούν στις καλές πρακτικές σε εφαρμογές e-εξυπηρέτησης των δημοτών τους εδώ και χρόνια.


Η ανάπτυξη των συστημάτων παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών που άμεσα θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει ο Δήμος μας, μεταξύ των άλλων ενδεικτικά θα περιλαμβάνει:

• Ηλεκτρονικές αιτήσεις και ηλεκτρονική διακίνηση των εγγράφων για θέματα των δημοτών με πρόβλεψη συστήματος παρακολούθησης από τους ενδιαφερόμενους για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το αίτημα και την καθημερινή εξέλιξή του.

• Ηλεκτρονική αποστολή εγγράφων-απαντήσεων προς τους πολίτες.

• Καθολική εφαρμογή των ηλεκτρονικών πληρωμών από και προς τον Δήμο καθώς και προς τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.

• Τοποθέτηση σε κεντρικά σημεία της πόλης, ηλεκτρονικού εξοπλισμού άμεσης έκδοσης πιστοποιητικών, βεβαιώσεων και άλλων εγγράφων που ο νόμος επιτρέπει, 24ωρης λειτουργίας.

• Ανοιχτή τηλεφωνική Γραµµή Δηµότη για την επίλυση των μικρών καθημερινών προβλημάτων.

• Πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαβούλευσης αμφίδρομης πληροφόρησης όπου θα κατατίθενται οι απόψεις των πολιτών για θέματα όπου αφορούν τον Δήμο μας και ο Δήμος με τις υπηρεσίες του θα απαντά σε ορισμένο χρονικό διάστημα.

• Διευκόλυνση του Δημότη, στις υπηρεσίες του Δήμου, με την κατάργηση περιττών εγγράφων για τη διεκπεραίωση εργασιών στις υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου