ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/5/19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ 6 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!

Στον εισαγγελέα έχουν παραπεμφθεί οι 6 Κατερινιώτες αγωνιστές που μάχονται εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και συνελήφθησαν από την αστυνομία του Τσίπρα, επειδή διαμαρτύρονταν χθες στην Θεσσαλονίκη και κρατήθηκαν όλη τη νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Εύοσμου.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στον εισαγγελέα, ενώ δύο εξ αυτών, οι οποίοι είναι ανήλικοι, αφέθηκαν ελεύθεροι. Κοντά τους για υπεράσπιση βρίσκεται η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, ενώ έξω από την αίθουσα έχουν συγκεντρωθεί γυναίκες Μακεδονικών Συλλόγων για συμπαράσταση στους κρατούμενους.
Οι φωτογραφίες είναι από το κρατητήριο. 
Η τοπική κοινωνία της Κατερίνης καταδικάζει τις συλλήψεις των νεαρών πατριωτών και βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό τους, ενώ ζητάει να σταματήσουν οι διωγμοί και η τρομοκρατία της κυβέρνησης Τσίπρα εναντίον των Μακεδόνων Αγωνιστών και να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι.

Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου