ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/5/19

«Λαοθάλασσα» στη συγκέντρωση του Βαγγέλη Λαγδάρη στο Κίτρος - «Βόγκηξε» από κόσμο παλμό και συγκίνηση

Την προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε στο Κίτρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού  και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών »  Βαγγέλης Λαγδάρης


Όπως κατέγραψε δημοσιογραφικά η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΠΙΕΡΙΚΗ», ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης, μίλησε μπροστά σ’ ένα πολυπληθές κοινό που συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία του Κίτρους. Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού και συμμετείχαν στην  εκδήλωση, που πραγματικά στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία, και χαρακτηριστική δυναμική σε όγκο και σε παλμό.

Δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα έγινε δεκτός στο βήμα ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης.
Ευχαρίστησε τον κόσμο του Κίτρους κι όλων για την στήριξη που του παρέχουν, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι η παρουσία του κόσμου  δίνει δύναμη στον ίδιο και στους συνεργάτες του, να συνεχίσουν έως την τελική νίκη.


Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Λαγδάρης, ο συνδυασμός « Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών», στέκεται με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντί στους πολίτες όλου του Δήμου και τους καλεί να συμπορευτούν μαζί για να φέρουν τον δημότη στη θέση που του αξίζει, περήφανο και διεκδικητικό για ένα καλύτερο αύριο.

Μίλησε ταυτόχρονα για έργα που θα συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και μεγαλύτερα που θεωρούνται αναγκαία να εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου