ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/6/19

ΠΙΕΡΙΑ: Πάντως δεν έχουμε παράπονο σ' αυτές τις εκλογές τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα.

Από έξυπνες ατάκες μέχρι τον πάτο της βλακείας. Υποκρισία, καχυποψία, υπερβολή, εκβιασμός, απειλή, αχαριστία, μίσος, αλαζονεία, έπαρση, κομπασμός, κλάμα και όλα αυτά για το δικό μας καλό και για το καλό της πόλης μας και για τη διάθεση όλων για προσφορά.
Αν πράγματι όλοι αγωνίζονται για τα ιδανικά που αφορούν τους ανθρώπους και την πόλη, υπάρχουν εθελοντικές οργανώσεις και δράσεις, αλλά ελάχιστοι έως κανείς απ' τους λεβέντες δεν συμμετέχει. Είναι βλέπετε βαριά η καλογερική. Άρα αλλού είναι η μπάλα και σίγουρα στο γήπεδο και όχι στην εξέδρα. Σ' αυτές τις εκλογές βρήκαμε και το λαγό που ψάχναμε, ακούσαμε τα ουρλιαχτά από τις ύαινες που περιμένουν να φύγουν τα λιοντάρια για να φάνε κανένα κοκκαλάκι, νιώσαμε την ανάσα των τρωκτικών που καθαρίζουν τα ψίχουλα και είδαμε τα αποτυπώματα των γυμνοσάλιαγκων που άφησαν στο έδαφος. Έχουμε από την άλλη και τους όψιμους κομματάρχες αλλά και τα κομματόσκυλα. Και όπως είναι φυσικό τα κομματόσκυλα που περιμένουν να τους πετάξει τη μπουκιά ο αφέντης, ανησυχούν ακόμη και αυτά πάλι για το καλό μας και της παράταξής μας. Μόνο που η ανησυχία τους είναι μονόπλευρη και στοχευμένη. Ανησυχούν λόγω χάρη για την Κατερίνη, ενώ οι ίδιοι είναι τσιράκια άλλων υποψηφίων δημάρχων, αντίθετων της ιδεολογίας τους. Εκεί δεν τους πειράζει η συνδιαλλαγή, η αγγελία συνεργασίας και η στήριξη που ανακοινώθηκαν επίσημα. Ούτε κουβέντα, ούτε σχόλιο, σιωπή. Εκεί είναι άλλος Θεός, άλλος αφέντης, άλλος ευεργέτης. Εκεί αποτελούν τους υπηρέτες και τους νεροκουβαλητές του αφεντικού τους. Έλεος, δηλαδή πιο υποκρισία και βλακεία πεθαίνεις. Κλείνοντας να θέσω ένα απλό ερώτημα: Αν τελικά κερδίσει ο κ. Χιονίδης, αν λέω, με δεδομένη τη μη στήριξη Νταντάμη, πως θα διοικήσει το δήμο χωρίς πλειοψηφία; Μήπως τότε αν ζητήσει και του προσφερθεί βοήθεια λ.χ. από συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ τότε θα πληγωθεί ο κομματικός τους εγωισμός και η κομματική τους αγάπη; Τότε θα γράφουν λίβελους και θα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα περί κομματικού ξεπεσμού, ηθικής και ανοίγματος της κερκόπορτας στους αλλόθρησκους; Δεν περιμένω απαντήσεις γιατί απλώς εκτίθενται, έχουν καταντήσει γραφικοί και δακτυλοδεικτούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου