ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/9/19

Έφυγε πλήρης ημερών ο αείμνηστος Διονύσης Τσικαδέρης..

Ένα επίλεκτο μέλος της Λιβαδιώτικης παροικίας στην Κατερίνη, με καταγωγή από το «εύανδρο» Λιβάδι εγκατέλειψε πρόσφατα τη ματαιότητα  αυτού του κόσμου πλήρης ημερών.
Φαρμακοποιός στο επάγγελμα από τους πρώτους στην πόλη και επίσης από τους πρώτους Προέδρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας είδε πολλές φορές το επάγγελμά του και ως λειτούργημα, με πράξεις γνωστές και άγνωστες στο ευρύ κοινό μέσα σε δύσκολες συγκυρίες που πρόσφερε τις υπηρεσίες του.

Πράος, συγκαταβατικός, χαμηλών τόνων, πλην όμως ουσιαστικός και μεστός στην άποψή του, πέρα από όλα τα άλλα διακρινόταν για τις «πολεοδομικές»  του παρεμβάσεις για το καλό της αγαπημένης του Κατερίνης προβαίνοντας σε καίριες προτάσεις «κατ’ ιδίαν» στους τοπικούς άρχοντες για τη διάνοιξη δρόμων και πλατειών, προτάσεις  που ήδη έχουν υλοποιηθεί.

Εξίσου μεγάλη αγάπη έτρεφε για τη γενέτειρά του, το Λιβάδι Ολύμπου, προσφέροντας και από τη θέση του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης επί δεκάδες χρόνια ηθικά και οικονομικά και διοικητικά στους σκοπούς του Συλλόγου και στα έργα εξωραϊσμού της ιστορικής κωμόπολης.

Παρακαταθήκη της προσφοράς του άφησε και τα λαμπρά παιδιά του, που διαπρέπουν στο χώρο της ιατρικής.

Ο Θεός να χαρίσει στην πολυαγαπημένου του σύζυγο και στους οικείους την εξ ύψους παρηγορία, και η Πιερία να του προσφέρει ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Γ.Ρ.

ΠΗΓΗ: olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου