ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/12/19

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ιωνία”, θα έχουμε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε για τα παιδιά.

Ο ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί, συμπεριέλαβε στο εορταστικό του πρόγραμμα την πρόταση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

Έτσι, συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου, αλλά και του Συλλόγου μας, με αυτόν τον πολύ σημαντικό οργανισμό για τον πολιτισμό και τα παιδιά. Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί η συναυλία για τον Μάνο Ελευθερίου και συμμετοχή του Συλλόγου στο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Τρείς σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Φιλιώ Σέρβου θα ερμηνεύσουν τραγούδια μεγάλων δημιουργών που αναφέρονται στα παιδιά, αλλά και άλλες παλιές επιτυχίες. Το πρόγραμμα θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Φυσικά, τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου με διευθυντή τον Νίκο Πατρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου