ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/1/20

Από την καθιερωμένη ετήσια δεξίωση του Επιμελητηρίου Πιερίας και την κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Εύχομαι σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία. Από τις πρώτες ημέρες του 2020 το μέλλον διαφαίνεται ενθαρρυντικό και εύχομαι να ξεκινήσει μια νέα ελπιδοφόρα δεκαετία για την επιχειρηματικότητα και να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και τα λάθη του παρελθόντος ώστε του χρόνου όλοι μαζί εδώ πάλι να γιορτάσουμε ακόμα καλύτερα.


Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αγαπητό φίλο Γεώργιο Γεωργαντά,που μας έκανε την τιμή να είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου που μας τιμούν με την παρουσία τους καθώς και τους εκπροσώπους φορέων της πόλης μας, του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τιμήσαμε και συγχαρήκαμε το νεότερο μέλος του Επιμελητηρίου Πιερίας τον 23 ετών Γιώργο Πλιάκο που αποφάσισε να μείνει στην Κατερίνη και να ασχοληθεί με τον κλάδο των εθνικών μεταφορών, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου