ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/2/20

Έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού! Βελώνης και Ζαρκανέλας οι τυχεροί! (φωτο-βίντεο)

Την πίτα τους έκοψαν οι Παλαίμαχοι του Πιερικού, το βράδυ της Τετάρτης 19/2 σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής μας.
Η ανακοίνωση που κοινοποίησε στην σελίδα του στο facebook ο σύλλογος που τα μέλη του δόξασαν το Πιερικό ποδόσφαιρο, αναφέρει τα εξής:

"Σήμερα κόψαμε τη βασιλόπιτα μας στη φιλόξενη ταβέρνα της Περίστασης "Το Κουτούκι του Νικόλα". Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Καλαμπάκας έκοψε την Βασιλόπιτα και τα δυο φλουριά έπεσαν στον Χρήστο Βελώνη και τον Χρήστο Ζαρκανέλα που πήραν και τα δώρα τους απο το Δ.Σ. του συλλόγου.
Ιδιαίτερη χαρά για όλους η παρουσία των τεράστιων ποδοσφαιριστών που αποτελούν την δοξασμένη και τεράστια ιστορία του Πιερικού αφού μαζί μας ήταν ο Τάσος Χρυσαργύρης, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Λάκης Αμανατίδης και ο Βαγγέλης Κούρτογλου.
Ο Στάθης Παρουσιάδης μας έπαιξε μπουζούκι και μας τραγούδησε, σε μια ακόμη όμορφη βαδιά που είχαμε τη χαρά να περάσουμε όλοι μαζί.
Ευχαριστούμε θερμά το αρτοποιείο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ για την προσφορά της βασιλόπιτας, τον Βαγγέλη Μύθημη, τον Χρήστο Ελευθεριάδη και τον Δημήτρη Μπατσαρά για τα δώρα τους στον σύλλογο."

Το Δ.Σ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου