ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/8/20

Το πρώτο μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το δύσκολο χειρουργείο. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμα η αθλήτρι

Η Έρρικα Πρεζεράκου υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο που κράτησε ως αργά χθες το βράδυ, προκειμένου οι γιατροί του ΚΑΤ να μπορέσουν να....
αποκαταστήσουν τον τραυμτισμό στο χέρι.



Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, χθες το μεσημέρι της Παρασκευής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της ακρωτηριάσει δυο δάχτυλα από το δεξί της χέρι.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές το χειρουργείο ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και οι γιατροί του ΚΑΤ κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να σώσουν τα δάχτυλά της, τα οποία είχαν κοπεί. Η Έρρικα νοσηλεύεται στην Κλινική Άκρας Χειρός –Μικρουχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για ένα άσχημο κόψιμο με μικρά ποσοστά επιτυχίας.

Η Έρρικα Πρεζεράκου από την ώρα του ατυχήματος μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο, πριν από λίγο ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν θετική ενέργειά με τα μηνύματά τους.
«Ηλιόλουστά μου πλάσματα. Χθες είχε ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το σύστημα υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο, είχα ένα 5ωρο χειρουργείο με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος που έκανε πραγματικά ότι μπορούσε.  Με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας με την υποστήριξή σας, πραγματικά νιώθω  βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε και συμπλήρωσε: «Είστε όλοι οικογένειά μου, αυτό είστε».

patkiout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου