ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/10/20

Χαμός με το «μάσκες παντού» – Ποιοι εξαιρούνται -Τι θα ισχύσει με τα διαλείμματα στα σχολεία

Υποχρεωτική από αύριο θα είναι η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους σε όσες περιοχές βρίσκονται στο πορτοκαλί επίπεδο.

Λίγες ώρες όμως πριν την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, έχει προκληθεί μία σύγχυση ειδικά στους κάτοικους της Αθήνας, οι οποίοι αποτελούν και το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας σχετικά με του που πρέπει και που δεν πρέπει να τις φοράμε.

Ειδικότερα τον προβληματισμό τους από το πρωί έχουν εκφράσει οι αθλητές που γυμνάζονται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και οι γονείς σχετικά με τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

Τις παραπάνω απορίες, αλλά και πολλές ακόμη, όπως για παράδειγμα για την χρήση μάσκας σε αυλές, πυλωτές και εστίαση θα λύσει στην σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πάντως όσον αφορά τους αθλητές, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική στους αθλούμενους/αθλούμενες κατά τη διάρκεια της άθλησης και της προθέρμανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου