ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/10/20

Δείτε πως είναι σήμερα η Κοζάνη(ΒΙΝΤΕΟ)

Ελάχιστοι άνθρωποι κυκλοφορούν σήμερα στην πόλη της Κοζάνης, πρώτη μέρα εφαρμογής του lockdown μετά τη μεγάλη διασπορά του κορονοϊού, θυμίζοντας μέρες Μαρτίου στο πρώτο κύμα της πανδημίας.


Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε ότι ένα από τα άμεσα ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστεί με την διαδικασία του επείγοντος είναι το θέμα της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
 Υπογραμμίζει την ανάγκη «να εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει ότι στην κατάσταση συναγερμού που έχει τεθεί η περιοχή οι σχολικές μονάδες πρέπει να λειτουργούν εκ περιτροπής ή μέσω τηλεδιάσκεψης», ενώ εξέφρασε την απορία του για την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας «που επιτρέπει την λειτουργία μόνο με μάσκα».
Ανέφερε ότι όταν διαπιστώθηκε η δυναμική εξάπλωσης του ιού και ειδικά τις τελευταίες 10 ημέρες «ο δήμος έριξε το βάρος της ενημέρωσης στους νέους με την δημιουργία σποτ που προέβαλαν την ανάγκη της τήρησης των μέτρων προφύλαξης αλλά μας πρόλαβαν τα περιοριστικά μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου