ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/11/20

Σοκαρισμένος ο Τσαλίκης… Είχε γνωρίσει στη Σάμο τον 17χρονο Άρη που καταπλακώθηκε αγκαλιά με την Κλαίρη… (Φωτο)

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Τσαλίκης από τον τραγικό θάνατο των δυο εφήβων μαθητών από τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο.


Του 17χρονου Άρη και της 15χρονης Κλαίρης που καταπλακώθηκαν από πέτρινο τοίχο που γκρεμίστηκε όταν ο σεισμός χτύπησε το νησί. Και λίγο περισσότερο για το αγόρι αφού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής, είχε βρεθεί στη Σάμο και είχε συναντηθεί με τον αδικοχαμένο Άρη και τον μικρό του αδελφό.

“Είμαι συγκλονισμένος, προσπαθώ να μπω στα παπούτσια αυτών των ανθρώπων, των γονιών που έχασαν για δευτερόλεπτα, δηλαδή πόσο θέλει να περάσεις από ένα μπαλκόνι, τρία δευτερόλεπτα, τέσσερα, γιατί το δρομάκι μπροστά και πίσω ήταν καθαρό, όπως είδατε. Είναι αυτό που λέμε κακιά στιγμή, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, τι να πω, συλλυπητήρια στους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Tlife και αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους:

“Είχα βρεθεί εκεί κάνοντας συναυλίες και έτσι αυτά τα παιδάκια είχαν βρεθεί στην αγκαλιά μου και σαν εικόνα τώρα αυτό, μου κάνει ακόμη πιο έντονη τη λύπη και τη θλίψη”…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου