ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

6/11/20

Ν. Χαρδαλιάς: Σαρωτικοί από αύριο οι έλεγχοι για μετακινήσεις – Στα 300 ευρώ το πρόστιμο

Οι έλεγχοι για τις μη προβλεπόμενες μετακινήσεις πολιτών από αύριο, Σάββατο, και για τις επόμενες τρεις εβομάδες θα είναι σαρωτικοί σε όλη τη χώρα και τα πρόστιμα διπλάσια, (από 150 ευρώ, 300 ευρώ) τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Από αύριο αλλάζει ξανά η καθημερινότητά μας για τρεις βδομάδες, είπε, τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε αυτό το σφοδρότερο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε εκ νέου έκκληση για «λελογισμένη χρήση τής κατ’ εξαίρεση μετακίνησης» κι επισήμανε πως ειδικά τις βραδινές ώρες επιτρέπονται μόνον οι απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.

Όπως σημείωσε, καθ’ όλο το 24ωρο θα ισχύει περιορισμός της κυκλοφορίας, η οποία θα επιτρέπεται μόνο κατ’ εξαίρεση, κι αυτό για λόγους υγείας, εργασίας, μετάβασης σε σχολείο, μετάβασης σε εν λειτουργία κατάστημα, δημόσια Υπηρεσία ή Τράπεζα, για συνοδεία μαθητή, μετάβαση σε κηδεία, μετάβαση διαζευγμένων γονέων για επικοινωνία με τα παιδιά τους, σωματική άσκηση και συνοδεία κατοικιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου