ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

17/12/20

Ελάχιστη η κίνηση με τη μέθοδο click away ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΡΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Αρκετός ήταν ο κόσμος χθες που κυκλοφορούσε στους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης και σε αυτό συνέβαλαν και οι καλές καιρικές συνθήκες, ενώ ιδιαίτερα αισθητή ήταν τόσο η παρουσία της Αστυνομίας, όσο και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι έλεγχοι και από τους δυο φορείς ήταν εντατικοί στους πολίτες που κυκλοφορούσαν οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα έγγραφα ή το sms .

Ελάχιστη η κίνηση στα εμπορικά

Αντίθετα με την κίνηση στον πεζόδρομο, ελάχιστη ήταν η κίνηση στα καταστήματα τα οποία σε ποσοστό περίπου στο 70% έχουν μπει πλέον στη μέθοδο του click away χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει ότι οι καταστηματάρχες δεν εκφράζουν την αντίθεση τους για την συγκειμένη μέθοδο. Τα είδη ένδυσης και υπόδησης είναι αυτά που συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς είναι προϊόντα τα οποία ο καταναλωτής θέλει να δοκιμάσει πριν τα αγοράσει, επισημαίνουν οι καταστηματάρχες.


Ουρές στις τράπεζες

Αυξημένη ήταν η κίνηση και αρκετά μεγάλες οι ουρές, έξω από τις Τράπεζες και τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, όπως άλλωστε συμβαίνει καθόλη τη διάρκεια του lockdown άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο.






ΠΗΓΗ:ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου