ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/1/21

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ: Αυτοί δεν πάνε καλά -ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΦΤΥΑΡΗ - Ρε μάγκες, ο Φτυάρης εκπροσωπεί ένα κομμάτι δημοτών που έχουν αυτήν την άποψη.

Ο στρατηγός και οι υπαξιωματικοί του, συζητάνε  προκειμένου να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο Φτυάρης, καθώς επίσης και να συνδυάσουν γεγονότα, προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο πρόσωπο που κρύβεται πίσω από αυτό. Δεν έκαναν σοβαρή συνάντηση για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, δεν έκαναν συνάντηση για την οργάνωση ή για προτάσεις έργων, δεν έκαναν συνάντηση για την οργάνωση της καθημερινότητας, αλλά έκαναν συνάντηση για να αντιμετωπίσουν έναν οργανωμένο αντιπολιτευτικό λόγο.

Ρε μάγκες, ο Φτυάρης εκπροσωπεί ένα κομμάτι δημοτών που έχουν αυτήν την άποψη. 

Φτυάρης είναι πρόσωπα, όχι πρόσωπο. 

Φτυάρης είναι η άλλη όψη του νομίσματος.

Μη στοχοποιείται ανθρώπους μόνο και μόνο για να καλύψετε την ανεπάρκεια σας.

Οι σωστές διοικήσεις διορθώνονται από τις αντιπολιτευτικές παρεμβάσεις, δεν προσπαθούν να τις εξουδετερώσουν.

Την τελευταία δεκαετία ο δήμος Πύδνας Κολινδρού πνίγεται ανάμεσα στα "δήθεν" και τα "τίποτα". Φροντίστε να γίνετε το "κάτι" έστω και τη τελευταία στιγμή. 

Στρατηγέ μου, αυτοι που τώρα σε χαϊδεύουν τα αυτιά με όμορφα λόγια και γενναίες πραξεις, πριν λίγο καιρό χάιδευαν άλλους, πριν λίγο περισσότερο καιρό άλλους, ενώ μετά από λίγο καιρό θα χαϊδεύουν πάλι άλλους. 

Τα συμπεράσματα δικά μας.... 

Σάββας Φτυάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου