ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/3/21

“Βροχή” τα πρόστιμα σε καφέ και ουζερί που εξυπηρετούσαν πελάτες σε Ημαθία και Πιερία

«Βροχή» έπεσαν χθες τα πρόστιμα σε καφέ και ουζερί σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές «έκοψαν» πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφενείου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών.  

Παράλληλα, οι αστυνομικές συνέλαβαν προσωρινά υπεύθυνο καφετέριας σε χωριό της Πιερίας για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, ενώ του επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ. Βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ σε 3 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης. Επιπρόσθετα, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Ακόμη, προχώρησαν στη σύλληψη και στην επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ουζερί σε χωριό της Πιερίας για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, ενώ «έπεσαν» πρόστιμα 300 ευρώ σε 3 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Τέλος συνελήφθη ιδιοκτήτης καφέ-take away σε περιοχή της Πιερίας για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών. Παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ σε 5 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Σέρρες: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπή και… άσκοπη μετακίνηση

Δυο άτομα συνελήφθησαν χθες στις Σέρρες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις για απόπειρα κλοπής, ναρκωτικά και παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ.

Ακόμη τους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου