Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021, έκανε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο.
Το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΥΨΗΣΤΟΝ ΜΕΑΤΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ», με LOT 07021, Ημ. Κατάψυξης: 12/03/2021 και Ανάλωση πριν από: 12/03/2022, που παράγεται και συσκευάζεται από την εταιρεία ΜΕΑΤΚΑ ΑΕ, Θερμοπυλών 20 & Διαγόρα, Σπάτα Αττικής, ελήφθη από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου