ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/12/22

Γιατί "κράζουν" τη Νατάσα Μποφίλιου για τη φωτογραφία στο Λονδίνο; Διχάστηκε το Twitter

 


Στη κορυφή των τρεντ στο Twitter και στην Google σκαρφάλωσε από χθες η Νατάσα Μποφίλιου. Όχι, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έβγαλε καινούργιο δίσκο, ούτε έκανε κάποια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις, όμως άθελά της σήκωσε πάλι ντόρο.

Αφορμή ήταν το "κράξιμο" από τον γνωστό στιχουργό και ραδιοφωνικό παραγωγό, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος σχολίασε με ειρωνικό και δηκτικό τρόπο τη φωτογραφία που ανάρτησε η Μποφίλιου, από το Λονδίνο όπου ταξίδεψε.


Τις τελευταίες μέρες η Νατάσα Μποφίλιου φωτογραφίζεται στους δρόμους του Λονδίνου, φορώντας ρούχα από τη νέα κολεξιόν της αδελφής της. Αυτό δεν άρεσε και πολύ στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:

"Παλεύουμε τον "κακό καπιταλισμό" στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;".

Όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες της πλατφόρμας, κυρίως φαν της ερμηνεύτριας, οι οποίοι κατέκλυσαν το Twitter με μηνύματα συμπαράστασης προς την Μποφίλιου, αλλά και... μίσους προς τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Ωστόσο, υπήρχαν και αρκετοί που συμμετείχαν στο "κράξιμο", τονίζοντας ότι κομμουνιστική ρητορική και ακριβά ταξίδια και ρούχα στο Λονδίνο δεν συμβαδίζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου