ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/10/23

Συμβαίνει τώρα – Πληροφορίες για μετακίνηση Καμπουράκη στην ΕΡΤ


 Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Δημήτρη Καμπουράκη με το Open με ξεκάθαρες ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές. Προφανώς ο δημοσιογράφος μετά από τόσα χρόνια ήθελε να αποσυρθεί από την πρωινή ενημερωτική τηλεόραση και όπως μάλιστα ξεκαθάρισε και ο ίδιος δεν σκοπεύει πλέον να έχει καθημερινή παρουσία στη μικρή οθόνη.

 πηγή

  • Ίσως όμως να φαίνεται ήδη το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Το όνομά του ακούγεται και πάλι έντονα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Είχε ακουστεί και παλαιότερα για επιτελική θέση. Τώρα συζητείται ξανά αλλά για άλλο ρόλο. Για την παρουσίαση δεκαπενθήμερης ή το πολύ εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής.

 

Εάν οι συζητήσεις προχωρήσουν θα πρόκειται για πολιτική εκπομπή και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ERTNEWS. Πάντως γενικά στη Δημόσια Τηλεόραση θέλουν δημοσιογράφους από τα ιδιωτικά κανάλια και κυρίως για την παρουσίαση βραδινών ενημερωτικών εκπομπών.

1 σχόλιο: