ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

17/3/24

Νέο βίντεο από τη Μονή των σκανδάλων - Μοναχός και γυναίκα μεταφέρουν βαρύ αντικείμενο τα μεσάνυχτα


 Στα πλάνα ένας μοναχός και μία γυναίκα από τη Μονή Αββακούμ της Κύπρου

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της Μονής Αββακούμ της Κύπρου. Οι εικόνες που εξασφάλισε και αποκαλύπτει το ΣΙΓΜΑ, δείχνουν δύο πρόσωπα να μεταφέρουν ένα αντικείμενο προς την έξοδο της Μονής. Πρόκειται για έναν μοναχό και μία γυναίκα, των οποίων οι κινήσεις και η στάση του σώματος τους καταμαρτυρούν πως μεταφέρουν ένα αρκετά βαρύ αντικείμενο.

Σύμφωνα με το Sigmalive, σε κάποια στιγμή μάλιστα πέφτει στο έδαφος το λευκό πανί, με το οποίο ήταν σκεπασμένο το αντικείμενο και τα δύο πρόσωπα σταματούν για να το κρατήσουν καλύτερα να μην τους πέσει.

Διασχίζουν το πλακόστρωτο δίπλα από το εκκλησάκι της Μονής και χάνονται στο βάθος.

Στη συνέχεια και από διαφορετική λήψη, τα δύο αυτά πρόσωπα, κρατώντας πάντα το βαρύ αντικείμενο προχωρούν, αλλά χάνουν κάποια στιγμή την ισορροπία τους και καταβάλλοντας προσπάθεια ξαναβρίσκουν τον βηματισμό τους.

Στις 12 και 16, ένα λεπτό αργότερα δηλαδή, και πάλι από διαφορετική λήψη του κλειστού κυκλώματος, φαίνεται να προσεγγίζει το σημείο ένα όχημα, καθώς αυτό μαρτυρούν οι προβολείς του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διακρίνεται το πίσω μέρος ενός μαύρου οχήματος τύπου βαν το οποίο κινείται στο στενό δρομάκι με την όπισθεν.

Συν τω χρόνω, καταγράφεται η φιγούρα ενός μοναχού να κατευθύνεται προς το σημείο που μόλις κάποια δευτερόλεπτα προηγουμένως διακρινόταν το όχημα. Ο μοναχός περνά με γρήγορο βηματισμό από το σημείο και χάνεται.

Το βαν, το οποίο συμπεραίνεται ότι είχε κάνει επαναστροφή, επανεμφανίζεται στις 00:17 να διασχίζει το στενό δρομάκι της Μονής και φτάνει πολύ κοντά στο εκκλησάκι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου