ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

7/9/24

Θεσσαλονίκη : Μαχαίρωσαν και πέταξαν σε φρεάτιο νεόδμητης οικοδομής ιδιοκτήτη κατασκευαστική εταιρείας! - Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα - Πολλά τα σενάρια


Τη Δευτέρα 2/9 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, άγνωστοι εισέβαλλαν σε οικοδομή που είναι υπό ανέγερση, στην οποία ήταν παρών ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας και μεγάλο όνομα του χώρου στη βόρεια Ελλάδα και τον μαχαίρωσαν, σπρώχνοντάς τον στο φρεάτιο της οικοδομής.

Το θύμα, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις ,του κάλεσε στην αστυνομία και πρόλαβε να τους δώσει το στίγμα του και να διηγηθεί τι έγινε. 

Κάποιοι λένε ότι επρόκειτο για ληστεία, κάποιοι λένε ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν έχει ξεπεράσει το σοβαρό κίνδυνο.

Εντύπωση δημιουργεί το ότι παρά το γεγονός του ότι πρόκειται για πολύ δυνατό όνομα των κατασκευαστικών εταιρειών της Θεσσαλονίκης, δεν ακούστηκε σε κανένα μέσο ενημέρωσης το συμβάν. 

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις κάμερες για τυχόν διαδρομές που ακολούθησαν οι δράστες, καθώς επίσης και για τα κίνητρά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου