ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/9/24

Lamborghini στο πεζοδρόμιο: Βρέθηκε ο οδηγός, τι ποινή του επιβλήθηκε

 


Ο οδηγός της κίτρινης Huracan αναζητήθηκε από την Τροχαία Πειραιά, καθώς είχε σταθμεύσει το όχημα πάνω σε πεζοδρόμιο και σε οδηγό τυφλών.

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει από τοι πρωί της Τρίτης η επιλογή του οδηγού μίας Lamborghini Huracan να τη σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο, στην περιοχή του Πειραιά. Και μάλιστα πάνω σε οδηγό τυφλών, επιδεικνύοντας ακόμα πιο ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gMotion by Gazzetta, τα στελέχη της Τροχαίας Πειραιά μετά από επισταμένες έρευνες βρήκαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος ειδοποιήθηκε σχετικά και το πρωί της Τετάρτης επισκέφθηκε το τμήμα.


Εκεί παρέδωσε τα στοιχεία της Lamborghini (άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες) αλλά και το δίπλωμα οδήγησης, τα οποία του αφαιρέθηκαν για διάστημα 60 ημερών. Τονίζεται ότι η στάθμευση σε ράμπες και διαδρόμους ΑμεΑ τιμωρείται επίσης με πρόστιμο αλλά και 9 βαθμούς ποινής στο point system.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου