ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/10/24

Αυτοαποκαλούμενοι «κυνηγοί παιδόφιλων» στήνουν διαδικτυακές παγίδες – Ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικό

 


Οι αυτοαποκαλούμενοι «κυνηγοί παιδόφιλων» δημιουργούν ψεύτικα προφίλ ανήλικων κοριτσιών στο διαδίκτυο και στήνουν παγίδες σε άνδρες που κλείνουν ερωτικά ραντεβού με παιδιά ή εφήβους.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ομάδα, προχωρά στον ξυλοδαρμό των ανδρών αυτών αφού πρώτα κλείσουν σημείο συνάντησης, με τελευταίο «θύμα» τους να είναι ένας αστυνομικός. Οι σκηνές έχουν εκτυλιχθεί τον Αύγουστο σε γειτονιά της Αθήνας.


Στα χέρια τους έπεσε πριν από λίγες μέρες άνδρας 42 ετών που επιχείρησε να συνευρεθεί με κορίτσι 15 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o άνδρας που δέχεται τα χτυπήματα από τους άνδρες με τα full face, είναι αστυνομικός. Τον κατηγορούν ότι έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ένα κορίτσι μόλις 15 ετών.

Δείτε τον διάλογο:

  • Με 15χρονη ρε παιδεραστή; Με 15χρονη; Τι θες ρε; Τι θες εδώ; Παιδεραστής είναι… Τι πήγες να κάνεις;…».
  • Αν ήθελες να γ@@@ ρε μ@@@ στην ηλικία σου πρέπει να πας σε 15χρονη;
  • Δεν έκανα τίποτα
  • Θα σε πάρει ο δι@@λος.

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι «παγίδευσαν» τον αρχιφύλακα από την Κρήτη, μέσω ψεύτικου προφίλ υποτιθέμενης ανήλικης, ενώ έχουν διαρρεύσει φωτογραφία στο διαδίκτυο όπως και ορισμένα μηνύματα.

  • Άνδρας: Κρήτη και μένω Αθήνα.
  • Ψεύτικο προφίλ ανήλικης: Τέλεια. Πειράζει που είμαι 15;
  • Άνδρας: Όχι
  • Ψεύτικο προφίλ ανήλικης: Πόσο είσαι;
  • Άνδρας: 42
  • Ψεύτικο προφίλ ανήλικης: Τέλεια… Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι.
  • Άνδρας: Έχεις πάει;
  • Ψεύτικο προφίλ ανήλικης: Όχι
  • Άνδρας: Ωραία… Δεν είσαι παρθένα;

Ανήλικα παιδιά ανάμεσα τους

Ανάμεσα στους «κυνηγούς» που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο βίντεο του λιντσαρίσματος, βρίσκονται αρκετά ανήλικα παιδιά. Η ομάδα φέρεται να επικοινωνεί μέσω telegram και εκεί γίνονται και τα καλέσματα. Αυτά τουλάχιστον αναφέρει στο Star, πρώην μέλος της κλειστής ομάδας. «Τα παιδιά ξεκινάνε από 15, 16 και φθάνουν μέχρι 20. Φτιάχνουν στο Instagram και στο Facebook προφίλ, υποδύονται μια 15χρονη κοπέλα με ψεύτικες φωτογραφίες από μια εφαρμογή που δε θέλω να πω, και κανονίζουν ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Είναι πάντα νύχτα» σημειώνει.

Έρευνα για τον αστυνομικό

Σύμφωνα με το Star, η Ασφάλεια έχει ήδη προχωρήσει σε έρευνα για τον αστυνομικό, ενώ όλα τα βίντεο είναι στην κατοχή της, το ίδιο και η κατάθεση του αστυνομικού, με τον ίδιο, να αρνείται κάθε εμπλοκή.


Η Ασφάλεια έχει στην κατοχή της και το κινητό του και αναμένει την σχετική διάταξη για τον έλεγχο του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του φερόμενου παιδόφιλου αστυνομικού, έχουν στην κατοχή τους και το συγκεκριμένο βίντεο και αναζητούν τα άτομα για να τους πάρουν κατάθεση, ενώ σύμφωνα με όσα υποστήριξε πρώην μέλος της κλειστής ομάδας των «κυνηγών παιδόφιλων», η ομάδα έχει δράση περίπου επτά με οκτώ μήνες, ενώ έχουν ανέβει τουλάχιστον τέσσερα βίντεο με «δράσεις», όπως τις αποκαλούν.

Επιπλέον, το Star μεταδίδει ότι όταν συζητάνε με κάποιον φερόμενο παιδόφιλο κάνουν πράξη όλα όσα τους ζητάει, δηλαδή του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ειδική εφαρμογή και όταν κλείνουν το ραντεβού, στην αρχή κάθονται σε απόσταση ασφαλείας για να δουν αν έχει πάνω του μαχαίρι ή όπλο. Ανάλογες ομάδες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν και σε άλλα κράτη.


ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου