ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/2/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ελασσόνας έκοψε την βασιλόπιτα και βράβευσε τα παιδιά του συλλόγου που πέρασαν στις πανελλαδικές!

Ο Σύλλογος Τριτεκνων Ελασσόνας Όλυμπος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα την Πέμπτη στην Ελασσόνα. Τη βασιλόπιτα την ευλόγησε ο ιερέας π. Χρήστος Γεροφακας. Πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο. Έγινε βράβευση των παιδιών του συλλόγου όπου πέρασαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Ο Σύλλογος μας έκανε απονομή επαίνων στους μαθητές του συλλόγου όπου φέτος πέρασαν στις πανελλαδικές εξετάσεις... Φέτος ωστόσο είχαμε τη χαρά να κάνουμε βράβευση και μιας μαμάς!

Πάντα επιτυχίες στη ζωή σας!

1.Παπακώστα Γεωργία
2.Γκουγκουλοπουλου Άννα τ. Δημητρίου
3.Θαμνόπουλος Θεόδωρος τ. Γεωργίου
4.Καλύβα Αικατερίνη τ. Ηρακλή
5.Καρατζιόλη Αικατερίνη τ. Κωνσταντίνου
6.Καρκατσέλος Νικόλαος τ. Παναγιώτη
7.Κότυλη Ανθή τ. Δημητρίου
8.Μπλάντας Νικόλαος τ. Ιωάννη
9.Παλάσκας Γεώργιος τ. Νικολάου
10.Παναγιώτου Αγορίτσα τ. Βαιου
11.Παπαδήμου Αγαθή τ. Λουκά
12.Πορνάρα Χρυσούλα τ.Αντωνιου
13.Στεργιούλα Μπόλη Αγγελική τ. Βασιλείου
14.Τζημαγιώργης Βασίλειος τ. Γεωργίου
15.Τσιλας Ιωάννης τ. Κωνσταντίνου
16.Τσιλοφύτης Χρίστος τ. Ιωάννη

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Χρήστος Μπαργιωτας, Γεώργιος Κατσαντώνης, o Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημοπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Δημήτριος Λέκκας, Αλεξάνδρα Τσιαντε, Νικόλαος Γκουτζουρελας και λοιπόι δημοτικοί σύμβουλοι. Και του χρόνου με υγεία.... Μεγάλη η προσέλευση και πολλές οι παρουσίες από επισήμους...Ένας κοινός παρανομαστής σε όλα... επιμονή και προσπάθεια να έχουμε καλύτερη και δίκαιη αντιμετώπιση στα προβλήματα μας !! Όλοι μαζί μπορούμε να τα διεκδικήσουμε!

Η μεγαλύτερη χαρά μας να βραβεύουμε όλα τα παιδιά του συλλόγου μας που πέρασαν στις πανελλαδικές.. έκπληξη και η μια μαμά του συλλόγου που γίνεται ξανά φοιτήτρια!!

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου