ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/2/18

Και από τη google έσβησαν τις πινακίδες "Αλέξανδρος" και "Φίλιππος" που αποκαθήλωσε από το τούνελ της Κατερίνης η "ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ"

Δες στο Google για να δεις ότι έσβησαν και από εκεί τις πινακίδες "Αλέξανδρος" και "Φίλιππος" που αποκαθήλωσε η "ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ" από το τούνελ Κατερίνης.
Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη για να αναρωτηθούμε όλοι μας με ποιους έχουμε "μπλέξει".

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. Ο αναγνώστης προφανώς δεν αντελήφθη ότι ο αλγόριθμος που καλύπτει πρόσωπα και πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων στο Google Street View, ώστε να αποφύγει να εκθέσει προσωπικά δεδομένα, έχει επίσης καλύψει πρόσωπα και κείμενο σε διαφημιστικές και άλλες πινακίδες παντού (σε υπερβολικό βαθμό κατά τη γνώμη μου), και ότι αυτό έχει αρκετά χρόνια που συμβαίνει. Επίσης δεν αντελήφθη ότι, προχωρώντας ένα ή δύο βήματα πιο κοντά στις «κρυμμένες» πινακίδες των σηράγγων, θα δει ότι αυτές εμφανίζονται πάλι πεντακάθαρα, κάτι που υποδεικνύει περισσότερο την ασυνέπεια του προγράμματος παρά κάποια προσπάθεια συστηματικής απόκρυψης.

    Μάλλον έχουμε μπλέξει με υστερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή