ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

15/3/18

ΛΑΡΙΣΑ: «Hell’s Kitchen»: Η κουζίνα της… κολάσεως από Λαρισαϊκή επιχείρηση (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hell’s Kitchen, το νέο reality μαγειρικής, άνοιξε τις πόρτες του, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στον ΑΝΤ1, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με οικοδεσπότη τον γνωστό και βραβευμένο Chef Έκτορα Μποτρίνι.


Μία εντυπωσιακή σάλα με προσεγμένες ροτόντες, ένα chic decor με vintage στοιχεία, καθώς και μία υπερσύγχρονη κουζίνα, «με προδιαγραφές που αξίζουν αστέρι Michelin»,όπως δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι, ανοιχτή  στους επισκέπτες του εστιατορίου, που βλέπουν live όλη την προετοιμασία, των  διαγωνιζόμενων.

Όσο θα καταφέρνουν να μαγειρεύουν στην κουζίνα του χωρίς να «καούν», θα πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά στον τελικό στόχο. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια θέση στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Botrini’s restaurant, αλλά και χρηματικό έπαθλο, αξίας €30.000.

Μια κουζίνα προσφορά από την Λαρισαϊκή επιχείρηση Gounelas A.E. – Επαγγελματικός Εξοπλισμός, που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της.


Τι γυρεύει ο σέφ Έκτωρ Μποτρίνι στην κουζίνα του Γκουνέλα???







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου