ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

15/3/18

O ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Κατερίνη 15 Μαρτίου 2018

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, αμέσως μετά την πρόκριση του στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας, έδωσε μια υπόσχεση στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Πιερίας, ότι θα τιμήσει με την παρουσία του τον θεσμό του κυπέλλου.
Σήμερα αισθανόμαστε όλοι περήφανοι, διότι νιώθουμε πως τηρήσαμε αυτήν την υπόσχεση. Όχι μόνο με την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών, αλλά και με την συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων μας.

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ. Πιερίας, για την άψογη διοργάνωση του τελικού, που ήταν πραγματικά μια «γιορτή» του ποδοσφαίρου. Να συγχαρούμε τους τέσσερις διαιτητές του αγώνα, που με την εμφάνιση τους τιμήσανε τον χώρο της διαιτησίας. Φυσικά, να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καρίτσας για την κατάκτηση του Κυπέλου αλλά και στους φιλάθλους της για την συμπαράσταση στην ομάδα τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πολιτιστικό σύλλογο του Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τον πολιτιστικό σύλλογο Καρίτσας για την χορευτική παράσταση που έδωσαν στο ημίχρονο, τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής και τον προπονητή τους Βασίλη Χατζηχρήστο, για την συμμετοχή τους στο τελικό. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ασταμάτητα εμψυχώνανε τους ποδοσφαιριστές μας και έδωσαν μια όμορφη νότα στην κερκίδα. Όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που μας τίμησε με την παρουσία του.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τον προπονητή μας Λιάγκα Σάκη και τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι αγωνίστηκαν και για τους συναδέλφους τους που δεν συμμετείχαν στον τελικό, είτε λόγο στρατιωτικής θητείας, Νταμπαλάκη Κώστα και Καργίωτη Μανώλη, είτε λόγο τραυματισμού Καλαϊτζίδη Αποστόλη, Νίκου Βασίλη και Χριστοδούλου Βαγγέλη. Και να τους ευχαριστήσουμε που εκπροσωπήσανε επάξια τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το Δ.Σ. του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου