ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/4/18

Η κομμουνιστική φιέστα, οι υψωμένες γροθιές, το σφυροδρέπανο και ο αναπληρωτής δημάρχου Δίου Ολύμπου

"Συγχαρητήρια" στον αναπληρωτή δημάρχου του δήμου Δίου Ολύμπου της δημοτικής παράταξης του νυν δημάρχου που εξελέγη κατά βάση με τις ψήφους των κεντροδεξιών, και γενικότερα των αντικομμουνιστών και εθνικοφρόνων πατριωτών και δημοκρατών, ο οποίος παρέστη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην κομμουνιστική φιέστα της ΠΕΑΕΑ και του κομμουνιστοσυμμορίτικου στρατού ΔΣΕ με τα κομμουνιστικά κηρύγματα με το μισητό σφυροδρέπανο πάνω στις σημαίες του ΚΚΕ και τις υψωμένες γροθιές.

Όλους εσάς τους ελάχιστους που επιμένετε να προκαλείτε βάναυσα τα αντικομμουνιστικά, πατριωτικά και δημοκρατικά αισθήματα του λαού του Λιτοχώρου και γενικότερα του λαού του δήμου Δίου - Ολύμπου σας περιμένουμε καταρχάς με ανυπομονησία στις κάλπες, για να σας περιποιηθούμε καταλλήλως.
Ο ελληνικός λαός συνέτριψε την σλαβοκίνητη κομμουνιστοσυμορίτικη ανταρσία στο Γράμμο και το Βίτσι τον Αύγουστο του 1949, αποτρέποντας τον διαμελισμό της Ελλάδας και την μετατροπή της σε στυγνή σταλινοκομμουνιστική δικτατορία.
Οι λαοί που υπέστησαν στο πετσί τους την κομμουνιστική τυραννία την έχουν γκρεμίσει προ πολλού και αποτελεί όνειδος να τελούνται κομμουνιστικές φιέστες μίσους στο ιστορικό Λιτόχωρο και μάλιστα με την παρουσία του αναπληρωτή δημάρχου της διοικούσας παράταξης που υποτίθεται ότι ανήκει πολιτικά στον κεντροδεξιό χώρο.
Και ένα τελευταίο για τη νυν διοίκηση του δήμου. Επειδή εκεί υπήρχε υπάλληλος του δήμου με μεγάφωνα, ρωτάμε να μάθουμε: Η μεγαφωνική ήταν "προσφορά" του δήμου;

Κ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου