ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/9/19

Πιερικός - Ηρακλής Λάρισας 4-0 Ε ναι! Αυτός ήταν ...ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Ουσιαστικός, ήρεμος στο παιχνίδι του, κυρίαρχος, απολαυστικός κατά διαστήματα, "μυαλωμένος" και καλά δουλεμένος ο Πιερικός, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, τον οποίο κέρδισε με σκορ 4-0.

Η Θεσσαλική ομάδα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβληματίσει τους παίκτες του Αποστόλη Στύλου και το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όταν έχασε με 2η κίτρινη κάρτα τον αριστερό της οπισθοφύλακα Τάρτα στο 30΄της αναμέτρησης.

Οι ακραίοι του Πιερικού σε μεγάλη μέρα, "μπούκαραν" συνεχώς σπάζοντας την αμυντική δομή της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ και στον άξονα, δέσποζε η επιβλητική και μεστή παρουσία του Γιώργου Μακρή, που συντόνιζε ποιοτικά την αμυντική και επιθετική λειτουργία της Κατερινιώτικης ομάδας.

Το σκορ άνοιξε στο ο Σαχινίδης στο 32΄με κεφαλιά μετά απο πολύ ωραία σέντρα ακριβείας του Χαρτσιά. Το 2-0 έγινε στο 43΄και μετά απο έξοχη ατομική προσπάθεια του Δεμιρτζόγλου, που "άδειασε" με περίτεχνο τρόπο όποιον βρήκε μπροστά του απο πλάγια αριστερά και με δυνατό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος το 3-0 δεν άργησε να έρθει και έτσι στο 51΄ο Ρογγότης με κεφαλιά "ψαράκι" μετά απο καλοχτυπημένο κόρνερ του Χαρτσιά κι ενώ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι αμυντικού της Λαρισινής ομάδας.

Στο 58΄ο εκ των κορυφαίων του αγώνα Χαρτσιάς, έβαλε το ...κερασάκι στην τούρτα, όταν πήρε το "ριμπάουντ" απο την απόκρουση του Ντιντή σε φάουλ που εκτέλεσε δυνατά ο Μακρής έξω απο την περιοχή.


Απο εκεί και πέρα οι Κατερινιώτες έριξαν ταχύτητα, διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και χωρίς να κινδυνέψουν σε κανένα σημείο του αγώνα, πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος που στηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τη φετινή προσπάθεια ανόδου του Πιερικού, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης που ηγείται εξωδιοικητικά της φετινής προσπάθειας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Κατερίνης Φάνης Τερζόπουλος, ο πολιτευτής της Ν.Δ. νομού Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κατανάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας και εκατοντάδες φίλαθλοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, που χάρηκαν την εικόνα και τη νίκη της  αναγεννημένης ομάδας της Πιερίας.

Διαιτητής ο Μαρόπουλος Νικ., με βοηθούς τους Παπαδόπουλος Ηλ., Κουφός Αλέξ. όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Αποστόλης Στύλος): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Τουλίκας, Τακίδης, Ρογγότης, Μακρής, Δεμιρτζόγλου (82΄Κόλα), Ιβανίδης (72΄Λαζαρίδης), Σαχινίδης, Πετράκος (53΄Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (80΄Μηλιώτης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντιντής, Κρίτας (71΄Ναρίνογλου), Τάρτας, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας 63΄ Ναστας), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου (59΄ Αλεξανδρής), Κακαβίτσης (65΄ Χρηστίδης)


pieriasport-news.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου