ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/9/19

Ατύχημα στον Όλυμπο: Τραυματίστηκε 63χρονος ορειβάτης - Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης του

Ένας 63χρονος ορειβάτης τραυματίστηκε στον Όλυμπο, λίγο χαμηλότερα από το καταφύγιο του Σπ. Αγαπητού. Επιχείρηση της Π.Υ. και της ΕΟΔ


Νέο ατύχημα με ορειβάτη σημειώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Όλυμπο.

Σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο ορειβάτης τραυματίστηκε κάτω απο άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες κοντά στο καταφύγιο του «Σπ. Αγαπητού».

Άμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχωρίου και Κατερίνης και η ΕΟΔ οι οποίοι σπεύδουν στο σημείο. Έχει ζητηθεί να βρίσκεται σε ετοιμότητα ελικόπτερο.

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης του 63χρονου ορειβάτη

Ελικόπτερο της πυροσβεστικής τον μετέφερε στο στρατόπεδο του Λιτοχώρου. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακοσμίσθηκε στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης 63χρονου ορειβάτη στον Όλυμπο ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματιστεί κοντά στο καταφύγιο «Σπ. Αγαπητός» (δείτε εδώ).


Στις 16.14 ελικόπτερο της πυροσβεστικής τον παρέλαβε από κοντινό σημείο όπου είχε μεταφερθεί από διασώστες.

Στη συνέχεια το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο στρατόπεδο της 24ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας, απ΄ όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε και μετέφερε τον 63χρονο στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου