ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/6/20

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Έφυγε από τη ζωή ο Ζήσης Κουρνούτης-Θλίψη στη πόλη

Θλίψη στη πόλη της Ελασσόνας αλλά και στα χωριά της επαρχίας, αφού ο γνωστός σε όλους Ζήσης Κουρνούτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, από παθολογικά αίτια, την Κυριακή 31 Μαίου 2020.


Ο χαμογελαστός καφετζής που επί δεκαετίες στο κέντρο της πόλης, σέρβιρε σχεδόν σε όλη την επαρχία που επισκέπτονταν την Ελασσόνα τον πρωινό και απογευματινό καφέ, πάντα ευδιάθετος, με χιούμορ, πειράγματα και φιλόξενη συμπεριφορά, ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι της ψυχής, σκορπίζοντας σε όλους όσους τον γνώριζαν σήμερα θλίψη και στεναχώρια.

Από τη δεκαετία του 60΄έως και το 2005, στην είσοδο του εμπορικού πεζόδρομου στην πόλη, διατηρούσε την επιχείρησή του ενώ τα τελευταία χρόνια περνούσε ακόμη περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, αφού ήταν συνταξιούχος.

Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ειρήνη, τα παιδιά του Σταματία, Λίτσα και Δημήτρη και πέντε εγγόνια.

Η κηδεία του πραγματοποίηθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου στην Ελασσόνα, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Ζήση Κουρνούτη, ευχόμενοι καλό ταξίδι και καλή αντάμωση...

elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου