ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/12/20

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ: Στρατηγέ μου από τότε που άρχισες τις μηνύσεις, σταμάτησες τις αναρτήσεις;;;

Δήμαρχος (μα τι δήμαρχος! Στρατηγός!) Κάνει μήνυση σε ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική ως αιρετοί και δημοσιογράφοι, επειδή απλα λέει ότι του θίξαν την υπόληψη! 

Χάθηκες όμως στρατηγέ μου! Μηνύσεις και εξαφανιζολ; Κρυβόμαστε; 

Δεύτερο θέμα, δεν είδα καμία ανακοίνωση σου για το ποιος αντικατέστησε τον αντιδήμαρχό σου στις 14 μέρες  που ήταν σε καραντίνα! Δεν είχε καθήκοντα; Τα ανέλαβε άλλος ή ο καθαρισμός των παραλιών μπήκε στον αυτόματο;  

Δεν αξίζει ο δυστυχής λαός του Πύδνας Κολινδρού ενημέρωση για το ποιος τον κυβερνά τέλος πάντων;;; 

Ήξερες να κάνεις τηλεδιασκέψεις για τον covid 19 και την πρόληψη, αλλά δεν ήξερες να βγάλεις ανακοίνωση για την ενημέρωση.


Τρίτο θέμα, μια φορά και έναν καιρό ακούσαμε για έναν αντιδήμαρχο Παιδείας και αθλητισμού! Και ζήσατε εσείς καλύτερα κι εμείς με τη λαχτάρα ότι κάτι θα άλλαζε! 


Ο αληθινός κόσμος δεν είναι στρατός! Δεν δέχεται εντολές! Δεν κατευθύνεται από γραφεία ! Ο κόσμος εκεί έξω έχει ανάγκη από επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας! Δεν έχει ανάγκη να έχεις καθαρή την υπόληψη σου! 

Και η επίλυση προβλημάτων έρχεται από τη γνώση τους, από την καθημερινή ενασχόληση με αυτά, με τις αιτίες που τα δημιουργούν. Προϋπόθεση όλων είναι να ζεις εδώ. Εσύ, όπως και ο πρώην, ποτέ δεν ήσουν εδώ. Μα ποτέ!! Αν σε ρωτήσω για τα προβλήματα στην Μαδρίτη Ισπανίας, θα μου τα πεις! Έζησες εκεί. Εδώ ούτε ως περαστικός. 

Αν λερώσεις την υπόληψη και διορθώσεις την καθημερινότητα, ευχαριστώ θα σου πούμε. 

Στην αντίθετη περίπτωση που προσπαθείς, θα κερδίσεις επάξια μια θέση στην αμνησία μας... 


Σάββας Φτυάρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου