ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

15/12/20

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ;;; “Το εμβόλιο αυξάνει την ερωτική διάθεση”

Ερευνα σχετικά με την σeξουαλική ζωή των πολιτών και την πανδημία παρουσίασε ο ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης!

“Η είδηση του εμβολίου αυξάνει σημαντικά την εpωτική διάθεση”, σχολίασε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την σeξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε κι άλλα για να γελάσετε περισσότερο… Ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε έρευνα που εκπονήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και τόνισε πως το Νοέμβριο -μήνας που επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας- οι μισοί Έλληνες που συμμετείχαν στη μελέτη, δεν είχαν καθόλου εpωτικές επαφές ή αν είχαν θα ήταν μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ερώτηση για την αναγγελία εύρεσης αποτελεσματικού εμβολίου και την αύξηση της συχνότητας των ερωτικών επαφών, σχεδόν το 70% των πολιτών απάντησε θετικά και μόλις το 30% αρνητικά. Όπως άλλωστε αποδείχθηκε από άλλη ερώτηση, το 78,6% αποφεύγει τις ερωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζει καλά.

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης επίσης, προκύπτει ότι το 61% των συμμετεχόντων δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο, ενώ το 53,50% ανησυχεί για τις πιθανές παρενέργειες του.

Ουδέν σχόλιο. Μόνο γέλιο με το τι ακόμα θα σκαρφιστούν για να μας πείσουν για το εμβόλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου