ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/5/21

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ Η ΕΚΛΠΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΎΡΕΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

Ο Πιερικός μετά από απίστευτες  δυσκολίες αρκετή κακοδιαχείριση  και κακές μεταγραφές και έναν υποβιβασμό στην Δ εθνική  είναι  τώρα στην γ και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην β την επομένη σεζόν.

 Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν βαριές  επενδύσεις στην ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει καλύτερες μετάγραφες, αναβαθμίσεις στο στάδιο, στις ακαδημίες της ομάδας που είναι πολύ καλές  αλλά πρέπει να γίνουν πολύ καλύτερες από ότι είναι έτσι ώστε να μπορέσει ο Πιερικός να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. 

Σαν ομάδα έχει πολύ καλές προοπτικές αλλά η κακοδιαχείριση που ανέφερα παραπάνω έχει δείξει τις επιπτώσεις της στην ομάδα . Τώρα που ηνίοχος της ομάδας έγινε ο δήμαρχος και ολυμπιονίκης Κώστας Κουκοδήμος η ομάδα έχει γίνει πολύ καλή για να αποτύχει.

Εγω θα πρότεινα να ανοίξει ένα μουσείο  ιστορίας της ομάδας έτσι ώστε να γίνει  ευρέως γνωστός ο Πιερικός στο  εξωτερικό .Ο Πιερικός πρέπει να ναι πρότυπο για όλες τις ομάδες γιατί μπορεί  να μην έχει την μεγαλύτερη ιστορία η τα πιο πολλά τρόπαια αλλά  γιατί παλεύει μέσα από αντίξοες συνθήκες και βγαίνει νικητής.

Για να υπάρξουν πιο πολλά έσοδα  ανοίξει μια μπουτίκ έτσι ώστε να βγαίνουν έσοδα από εκεί από τις πωλήσεις φανέλών για παράδειγμα .Ενώ με λίγη οικονομική βοήθεια θα μπορούσε να βελτιώσει τις κερκίδες, πχ η μικρή η κερκίδα θα μπορούσε να  επεκταθεί και να σκεπαστεί έτσι ώστε αν πιάσει βροχή να μην βρέχεται  κάνεις γιατί το να σέβεσαι τον αντίπαλο σου είναι ένα δείγμα δημοκρατίας 

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ομάδα ;     ευελπιστώ τα καλυτέρα γιατί εγώ πιστεύω  στον ολυμπισμό   οπότε πρέπει  ως ομάδα να κυνήγα την  ανωτέρα διάκριση. Ο Πιερικός είναι ιδέα αλλά για να μείνει  ζωντανή  πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε και όταν λεω ολοι  εννοω  παικτες προπονητες επιτελειο και παραγοντες .

ΤΟΥ Μάριου-Νεκτάριου Καπετανάκη.

1 σχόλιο:

  1. φοβερή ανάλυση, διαπεραστική η ματιά του βενιαμίν της αθλητικής δημοσιογραφίας του τόπου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή